Yksityistilaisuudet

The Coveralls keikkailee mielellään myös yksityistilaisuuksissa. Bändi on nostanut tunnelman kattoon lukemattomia kertoja niin häissä, syntymäpäivillä kuin esimerkiksi yo-juhlissakin. Firmabileitä toki unohtamatta.

Kysy The Coverallsilta (contact@liverock.fi) tarjous juuri sinun pirskeisiisi! Hinnan muodostumiseen vaikuttaa mm. matkakulut ja bändin ns. odotteluaika. Jos esim. häissä bändi tulee pystyttämään laitteitaan jo aikaisin päivällä ja itse esiintyminen venähtää pikkutunneille, tarvitsee orkesteri tavallista paremman korvauksen pitkästä keikkapäivästä. Hintaan vaikuttaa myös mahdolliset poikkeukset alla esitettyihin peruskäytäntöihin.

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

Yksityiskeikan sujuvuuden takaamiseksi olisi tilaajan hyvä tutustua seuraaviin pointteihin. Kyse ei ole missään nimessä pikkumaisuudesta, vaan yllätysten välttämisestä. Tästä nipottamisesta huolimatta The Coveralls koostuu hyvätapaisista ja huumorintajuisista heppuleista, joiden kanssa on helppo toimia :)

- Lähtökohtaisesti bändi soittaa maksimissaan 2 x 50min. mittaisen keikan. Soittoajasta ja sen mahdollisesta jakamisesta setteihin kannattaa kuitenkin sopia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa bändin kanssa. The Coverallsin mielestä intensiivinen tunti on aina parempi kuin kolmen tunnin seinillesoittelu.

- Bändi esittää kappaleita omasta ohjelmistostaan, joka löytyy tältä sivustolta. Tilaaja voi toivoa bändiltä näistä kappaleista vapaasti koostamansa kokonaisuuden. Nämä toiveet olisi mukava saada viimeistään kuukautta ennen keikkapäivää. Listan ulkopuolisia kappaleita bändi ei lähtökohtaisesti esitä. Olemme kuitenkin monesti soittaneet yhden häätanssin tarvittaessa, mutta tämän asian suhteen kannattaa muistaa, että rock-trio ei kuulosta samalta kuin iskelmäartistin levy.

- Bändi tuo mukanaan äänentoistokaluston, valoa ja savua. Kaikki bändin laitteet ovat lähtökohtaisesti VAIN bändin käytössä. Tämä koskee myös “mikin hiukan lainaamista”. Näin ollen esim. mahdolliset kuulutusmikrofonit ja taustamusiikin toistolaitteet olisi hyvä olla hoidettu erikseen. Tällöin bändi pääsee esim. kasaamaan tarvittaessa laitteitaan heti esiintymisensä jälkeen.

- Bändi käyttää mieluiten kolmivaihesähköä eli ns. voimavirtaa, mutta tarvittaessa pärjää normaalilla yksivaihesähköllä eli ns. valovirralla. Sähkötilanteesta olisi mukava kuulla etukäteen. The Coveralls käyttää mielellään savukonetta, jotta lavavalot pääsevät oikeuksiinsa. Ilmoitathan, jos valitsemassasi juhlatilassa savua ei saa käyttää! Bändi mahtuu tavallista yhtyettä pienempään tilaan (niin konkreettisesti kuin äänenvoimakkuudellisestikin) sähkörumpujen ansiosta, mutta esiintymisaluetta on tarpeen jättää järkevissä määrin. Roudauksen yhteydessä lattiaan voi huonossa tapauksessa tulla pieniä jälkiä.

- Bändiin kuulumattomien ei ole toivottavaa kulkea bändin välineistön seassa tai tulla yllättäen “mukaan esiintymään”. Tilaaja huolehti osaltaan, että bändin välineistö on turvassa - varsinkin humalaisilta.

- Bändi tulee tarvittaessa tuomaan välineistönsä ja tekemään soundchekin jo ennen vieraiden saapumista. Tähän kannattaa varata aikaa parisen tuntia.

- Bändi nauttii erittäin mielellään ruoka- ja juomatarjoiluista. Näiden saatavuudesta olisi mukava kuulla. Mikäli bändi ei lähde pois juhlapaikalta soundcheckin ja esiintymisen välissä, olisi toivottavaa saada bändille juhlavieraista eristetty tila ajantappamiseen ja vaatteidenvaihtoon.

- Mikäli joku bändin jäsen pakottavasta syystä ei pääse paikalle, bändi pidättää oikeuden käyttää tuuraavaa soittoniekkaa.

- Kaikki asiat, myös edellä mainitut, ovat aina neuvoteltavissa. Ota nämä tarvittaessa jo keikkaa tilatessasi puheeksi Jonyn (contact@liverock.fi) kanssa.

Kiitos!

The Coveralls | Pirkanmaan kuumin coverbändi. | Ylös